Home » Egyebek, Headline, Tűzoltóságok

Játék simogatós telefonokra

2012. április 27. Nincs hozzászólás

Tegnap este botlottam ebbe a játékba. Minden gyakorló, illetve leendő, vagy volt tűzoltónak és szimpatizánsnak ajánlom szíves figyelmébe. Az aktívaknak tűzoltási gyakorlatok között még tán kötelezővé is tenném. :)

A játék lényege, hogy adottak a manócskák házai. Ezeket fenyegeti a tűz, amit ugye el kell oltani, az életek és az anyagi javak megmentése érdekében. Ehhez rendelkezésünkre áll egy “létra sugár”, melynek a magasságát és sugár irányát tudjuk változtatni. Eddig elég egyszerűen hangzik. De!!! De van-e olyan tűzoltó, aki még nem találkozott olyan esettel, mikor vészesen fogyni kezdett a víz. És nincs a közelben tűzcsap. És a vízszállító akármilyen okból még nem ért vissza. Ugye ismerős lehet ez egyeseknek. Hát itt nincs vízszállító, viszont a víz sem áll korlátlanul rendelkezésre. Azaz csak célirányosan, kedves kollégák!!

A játéknak 3 verziója van, fizetős, ingyenes és ifjúsági. Az első kettőt nem kell magyarázni, a harmadik óriási előnye s fentebb vázolt víz probléma kiküszöbölése, azaz a junior verzióban korlátlanul áll rendelkezésre a víz.

 

Oszd meg a Facebookon!