Home » Magunkról

Magunkról

A Tűzoltóságok.eu szerkesztősége célul tűzte ki, hogy minél több tűzoltóságot bemutasson. Egyelőre Európából, de nem zárkózunk el távolabbi tűzoltóságokról készült felvételek közzétételétől sem. Ennek érdekében elsősorban saját képeket készítünk, és azokat jelentetjük meg, de szívesen veszünk minden hozzánk eljuttatott képet, és amint lehetőségünk nyílik rá, közzé is tesszük a honlapon. Természetesen, ha valaki videót küldene, annak a közkinccsé tétele sem ütközik akadályba.

Bármilyen kérdés, észrevétel vagy képküldés esetén használd az info@tuzoltosagok.eu e-mail címet.

Schillinger Norbert

Egy jellegzetes tűzoltósági épület, az orosházi laktanya

3 hozzászólás »

 • Angyal G. mondja:

  Szia, vagy sziasztok !

  Sztem legyen egy olyan rovat, ahol tűzoltós vicceket lehetne olvasni, illetve olyan megtörtént ( természetesen tűzoltással, tűzoltókkal kapcsolatos) eseteket, amik poénosak/viccesek/aranyosak.

  Ha már van ilyen, akkor bocsi, valszleg nem néztem át alaposan az oldalt. Ami amúgy tök jó :-)

  Üdv.
  Angyal G.

 • Norbert mondja:

  Szia!

  Köszönöm szépen az észrevételeidet!
  Ami a tűzoltós vicceket illeti, küldhetsz bátran. Erre a célra (is) használható pl. az oldalon is látható info@tuzoltosagok.eu cím.
  A megtörtént esetek publikálását pedig magamra vállalom, illetve erre buzdítom kollégáimat is.
  Üdv: Norbert

 • KaraK mondja:

  Hali Norbertusz!

  Szerintem is jó az Angyal G. felvetése. Kezdésnek megírhatnád pl. hogy mi is történik akkor, amikor egy kezdő tűzoltó programozó (aki a tanulmányi idejének nagy részét a haverokkal és az XXL-es tantónénivel a közeli sörözőben tölti) belenyúl az éles munkahelyi adatbázisba :P

  Üdv Dani

Mit gondolsz erről?

Légy kedves! Ne térj el a tárgytól! Kímélj meg a spamtől! Köszi :)

Ezeket a html-tageket használhatod a hozzászólásban:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>